eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 25. szombat Orbán

Tizenöt kiló hús a futballista ára

Tizenöt kiló húsért adta el játékosát az egyik másodosztályú román labdarúgóklub. Más kérdés, hogy a játékos nem sokkal a klubváltást követően visszavonult.

Tizenöt kiló hús - ennyiért adta el egyik játékosát a román labdarúgó-bajnokság második vonalában szereplő UT Arad a negyedosztályú Regal Horia csapatának.

A fogadó klub a hírek szerint meglehetősen rosszul járt, hiszen a hátvéd nem sokkal az átigazolás után úgy döntött, hogy inkább befejezi pályafutását és Spanyolországban, egy építkezésen dolgozva keresi a boldogulását.

A Regia Hora képviselője közölte: "Nagyon mérgesek vagyunk, hiszen szegényebbek lettünk egy jó futballistával, de ami még ennél is fájóbb, a csapat egy heti élelmét is elvesztettük".

Címlapról ajánljuk
Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Ahogy forrósodik az amerikai elnökválasztási kampány, Joe Biden is felgyűri az ingujját és olyan módszerekhez folyamodik, amelyeket eddig nem társítottak hozzá. Biden is be akar szállni a mém-háborúba és az ellenfelet (azaz Donald Trumpot) cikiző montázsokkal próbálja maga mellé állítani a fiatalabb nemzedékek eddig apolitikus tagjait.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×