eur:
400.07
usd:
368.12
bux:
74228.2
2024. október 19. szombat Nándor
A nyíregyházi Posta Lottózó az átadás napján, 2024. április 10-én. A Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Posta Zrt. húsz új Posta Lottózót nyit országszerte.
Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Budai álomotthont nyerhetnek a szerencsejátékok szerelmesei

A Szerencsejáték Zrt. a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is elindította Játékoskártya-kampányát, melynek keretében egy 110 millió forint értékű, 54 négyzetméter alapterületű XII. kerületi lakást lehet nyerni. A nemzeti lottótársaság kereskedelmi igazgatója az InfoRádióban elmondta: számos előnye van a hűségprogramnak, amely kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a játékot, ráadásul hetente sorsolnak ki pénznyereményeket azon Játékoskártya-használók között, akik legalább 1500 forint értékben vásárolnak számsorsjátékot vagy fogadnak.

A Szerencsejáték Zrt. – az OTP Bankkal együttműködésben – ismét lakásnyereményt kínál fődíjként a 2025 februárjáig tartó Játékoskártya-kampányban. Az ingatlan értéke csaknem 110 millió forint. A nyereménylakás a XII. kerületi Királyhágó Residence lakóparkban található a Déli pályaudvar és a BAH-csomópont közelségében. A mintegy 54 négyzetméter alapterületű ingatlanhoz egy tágas, majdnem 12 négyzetméteres terasz is tartozik, amely egy csöndes, parkosított belső udvarra néz.

A Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója az InfoRádióban elmondta: a Játékoskártya-program egyfajta hűségprogram a lottózó játékosok számára. Mint fogalmazott, örömmel tapasztalják, hogy egyre többen igénylik a Játékoskártyát, amely már csaknem 1 millió 800 ezer játékos szórakozását teszi kényelmesebbé és biztonságosabbá a lottózói hálózatban. Például ha valaki elveszítené a szelvényét, nélküle is fel tudja venni a nyereményt, illetve azért is hasznos ez a kártya, mert a birtokosaik be tudják állítani a heti vagy a havi költési limitjüket.

Bánhegyi Zsófia emlékeztetett, hogy a nemzeti lottótársaság lakásnyeremény-akcióját tavaly indították el, amellyel az volt az elsődleges céljuk, hogy még vonzóbbá váljon a játékosok számára a hűségprogram. Felidézte, hogy mintegy ötven évvel ezelőtt több száz lakás, telek talált gazdára a Szerencsejáték Zrt. jogelődjének szervezésében, amire még mindig nagyon sok lottózó emlékszik a visszajelzések, valamint a felmérések alapján.

Már a tavalyi Játékoskártya-kampány is nagy sikert aratott, csaknem félmillióan csatlakoztak a programhoz,

ezért a Szerencsejáték Zrt. úgy döntött, idén is meghirdeti. Jó hír az érdeklődők számára, hogy a korábban regisztrált Játékoskártya-használók és az új jelentkezők egyaránt részt vehetnek a nyereményjátékban, azonban a játékok száma korlátozott.

Bánhegyi Zsófia elmondta: a játék február végéig tart, és kiemelte, hogy a program révén nemcsak a játékosok kapnak egy vissza nem térő lehetőséget arra, hogy egy állomotthonba költözhessenek, hanem a Szerencsejáték Zrt. is jól jár, hiszen növelni tudja az azonosított, regisztrált játékosok számát a lottózói hálózatban.

„Nem másért tesszük ezt, minthogy a jövőben személyre szabottan, adatokból kiindulva tudjuk kiszolgálni a játékosainkat, és ezen felül személyre szabottan tudjuk erősíteni a felelős, tudatos játékokat. A hűségprogram és a lakás-nyereményjáték is egy nagyon erős fejlesztési törekvésünk” – összegzett a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója.

A játék során hetente sorsolnak ki pénznyereményeket azon Játékoskártya-használók között, akik legalább 1500 forint értékben vásárolnak számsorsjátékot vagy fogadást. A fődíjra – egy 110 millió forint értékű budai ingatlanra – azok a játékosok esélyesek, akik eleget tesznek a feltételeknek, ráadásul az esély növelhető. Az idei akció újdonsága a tavalyihoz képest, hogy

bárhol is játszik a játékos, legyen az értékesítőhelyi vagy online vásárlás, ha rendelkezik Játékoskártyával, akkor pontot tud gyűjteni, és máris esélyessé válik az ingatlanra.

A korábbi akció legnépszerűbb elemei továbbra is élnek: az 1500 forint = 1 pont teljesítési feltétel megmaradt, így nem változott a lakáshoz szerezhető esélyek megszerzésének ára. Sőt, a Joker játék minden esetben beleszámít a szelvény értékébe, így akár már kisebb alaptéttel is teljesíthető a pontszerzéshez szükséges feltétel.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Pofonegyszerű befektetéssel kereshetsz most sok pénzt Donald Trump győzelmén

Pofonegyszerű befektetéssel kereshetsz most sok pénzt Donald Trump győzelmén

Látványosan javultak az elmúlt napokban Donald Trump győzelmi esélyei a november 5-i elnökválasztáshoz közeledve, ezzel együtt pedig ismét felpörgött a Trump-trade. Mostani cikkünkben most megmutatjuk, hogy mely szektorok és részvények lehetnek a nagy nyertesei egy potenciális Trump győzelemnek, ezzel együtt pedig a nagyobb kockázatvállalási kedvvel rendelkezők számára mutatunk egy olyan izgalmas befektetési lehetőséget is, amellyel túlzás nélkül pofonegyszerűen meg lehet játszani a republikánus elnökjelölt győzelmét. Hasonló témákkal is foglalkozunk a november 6-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Jelentkezés és regisztráció itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×