eur:
396.4
usd:
370.85
bux:
71492.81
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Nyitókép: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ)

Rendszerhiba a magyar határátkelőkön, gond Ferihegyen is

Országos informatikai probléma alakult ki a magyarországi határátkelőhelyeken - közölte a rendőrség. Megnövekedett várakozási idővel kell számolni az utazóknak.

Informatikai rendszerprobléma merült fel 2024. június 23-án 16 óra 00 perctől a közúti határátkelőhelyeken és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

A szakemberek megkezdték a hiba elhárítását.

A külföldre utazóknak ajánljuk, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével - olvasható a rendőrség honlapján.

A nyitókép illusztráció.

Címlapról ajánljuk

Testvérnép a cseh és a szlovák, a kormányok között még sincs béke

„El kell telnie még egy kis időnek a kormányközi tárgyalások újraindításához” – jelentette ki Peter Pellegrini szlovák államfő, miután Prágában fogadta őt Petr Pavel cseh köztársasági elnök. Egyetértettek abban, hogy az eltérő vélemények egyes konkrét ügyekben nem ronthatják magát a cseh-szlovák viszonyt. Peter Pellegrini megjegyezte, hogy Szlovákia növelte lőszergyártási kapacitásait, és ezzel hozzájárul a lőszerszállítással kapcsolatos cseh kezdeményezés sikeréhez.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×