eur:
390.13
usd:
357.43
bux:
72899.65
2024. július 18. csütörtök Frigyes
Man hand press the remote control car alarm systems
Nyitókép: dobok/Getty Images

Kocsiba zárt gyerekeket vittek kórházba, a hőség miatt érkeztek a rendőrök menteni

Majdnem hőgutát kapott az a két kisgyerek, akik 35 percig voltak bezárva egy autóba Budapesten. Székesfehérváron egy autózár ragadt be, itt is menteni kellett egy gyereket

A járókelők vették észre az 1 és 3 éves kisfiúkat, ők hívtak hozzájuk segítséget - készített riportot az RTL Híradója.

Az anyjuk akkor került elő, amikor a rendőrök és a mentők is odaértek. A gyerekeket kórházba vitték.

Székesfehérváron a központi zár miatt ragadt a kocsiban egy 1 éves kislány a hőségben, őt rendőrök szabadították ki.

A katasztrófavédelem szóvivője szerint percek alatt életveszélyes helyzet alakulhat ki egy bezárt kocsiban a tűző napon, ezért ilyenkor azonnal a segélyhívót kell tárcsázni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Elromlott a tőzsdei hangulat, mégis erősödik a forint - Mi történik?

Elromlott a tőzsdei hangulat, mégis erősödik a forint - Mi történik?

Csütörtökön délelőtt is folytatódott a forint trendszerű erősödése a viszonylag kedvező nemzetközi befektetői hangulatban, a dollár gyengélkedése mellett, így 390 alá jutott az euróval szemben, azaz öthetes csúcsra ért a magyar fizetőeszköz. A dollár négyhavi mélypontra süllyedt az euróval szemben Donald Trump újraválasztási esélyeinek növekedése mellett, így a zöldhasúval szemben szintén öthetes csúcsra ért a forint 356 közelében. Ott azonban egy nagyon fontos technikai szint húzódik, ami akár meg is állíthatja a forint mentelését, és a délutáni órákban 358 közelébe vissza is gyengült a forint. Ma szinten tartotta az irányadó kamatokat az Európai Központi Bank, a sajtótájékoztatón pedig Christine Lagarde elnök nagyon kerülte, hogy konkrét iránymutatást adjon a szeptemberi kamatcsökkentés esélyeivel kapcsolatban, így a devizapiacokon elmaradtak a nagyobb kilengések.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×