eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) beszédet mond a Baden-Württemberg tartomány és Stuttgart városa által szervezett, a Magyarország-Németország labdarúgó mérkőzést megelőző hivatalos fogadáson Stuttgartban 2024. június 19-én. Orbán Viktor mellett balra Winfried Kretschmann, Baden-Württemberg miniszterelnöke, akivel a magyar kormányfő az esemény keretében kétoldalú egyeztetést is folytatott.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Orbán Viktor a baden-württembergi kormányfővel tárgyalt

A miniszterelnök szerdán részt vett a Baden-Württemberg tartomány és Stuttgart városa által szervezett, a Magyarország-Németország labdarúgó mérkőzést megelőző hivatalos fogadáson.

A magyar kormányfő az esemény keretében kétoldalú egyeztetést is folytatott Winfried Kretschmann tartományi miniszterelnökkel.

2023-ban Magyarország Baden-Württemberg 12. legfontosabb kereskedelmi partnere volt. A teljes forgalmat tekintve Németország tartományai közül Baden-Württemberg a második legnagyobb kereskedelmi partnerünk.

Kétoldalú kapcsolataink kiemelt projektje a német nyelvterületen kívül egyedüli német nyelvű budapesti Andrássy Egyetem - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Címlapról ajánljuk
A kánikulában akár naponta egy centit is apadhat a Balaton és a Velencei-tó

A kánikulában akár naponta egy centit is apadhat a Balaton és a Velencei-tó

Jelentősen párolognak a hazai tavak a kánikulában, de a Balaton és a Velencei-tó vízszintje is magasabb, mint egy évvel ezelőtt ilyenkor – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője. Siklós Gabriella hozzátette: utánpótlás csak a természetes vízgyűjtő területekről érkezhet, egyelőre azonban nem várható jelentősebb vízmennyiség.

Informatikai káosz - Stabilizálódott a helyzet Ferihegyen, de késések vannak

Folyamatos az utasfelvétel a globális informatikai meghibásodások után.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×