eur:
393.18
usd:
362.76
bux:
73164.07
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja ifjabb Donald Trump üzletembert, a korábbi amerikai elnök fiát a Karmelita kolostorban 2024. június 13-án.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor az ifjabb Donald Trumppal tárgyalt

A kormányfő a Karmelita kolostorban fogadta a korábbi amerikai elnök fiát.

Orbán Viktor a magyar–amerikai kapcsolatok jövőjéről, az illegális migrációról valamint az orosz–ukrán háborút lezáró béketeremtési lehetőségekről cserélt eszmét vendégével – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Az amerikai választásokról és belpolitikáról, valamint a világpolitikáról is beszélt ifjabb Donald Trump üzletember, a korábbi amerikai elnök fia csütörtökön Budapesten, a Mathias Corvinus Collegiumban (MCC) tartott előadásában, amelyben Orbán Viktor magyar miniszterelnököt is méltatta.

Címlapról ajánljuk
Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat szerda este, ezzel eldőlt, hogy az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára. A központi ponthatárváró rendezvényt Debrecenben volt, de Budapesten és számos más nagyvárosban is szerveztek hasonló Pont Ott Partit.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×