eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Nyitókép: police.hu

Ilyet még nem láttak a rendőrök: 280 kocsiból mind bírságot kapott Budapesten

A XVIII. kerületi Gyömrői úton tartott ellenőrzéseket a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) XVIII. Kerületi Rendőrkapitánysága múlt héten a Gyömrői úton végzett sebességmérést a közlekedési balesetek visszaszorítása érdekében.

A rendőrök autóból mértek egy állványon elhelyezett sebességmérő eszközzel. Összesen 280 gépkocsiról készült felvétel, és mint kiderült, mindegyik jármű túllépte a megengedett sebességhatárt – írja az autoszektor.hu.

A leggyorsabb autó 50 km/óra helyett 124 km/órás sebességgel haladt, amiért 260 ezer forint közigazgatási bírság jár.

A BRFK jelezte, hogy a jövőben is szervez hasonló ellenőrzéseket a fővárosban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Gyors ukrajnai békét ígért Trump, miközben újra támadták az oroszok az ukrán energetikai infrastruktúrát - Háborús híreink szombaton

Péntekről szombatra virradó éjjel telefonon beszélt egymással Donald Trump republikánus elnökjelölt, és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, és amelyről Trump azt kommunikálta, hogy gyors békét fog teremteni Ukrajnában. Zelenszkij erről nem tett említést, arról viszont igen, hogy megállapodtak egy személyes találkozóban, amelyen majd a tartós béke lehetőségeit egyeztetik. Közben az éjjel az oroszok ismét támadták az ukrán energetikai infrastruktúrát, és az is kiszivárgott, hogy az amerikai Patriot rakétarendszer rakétagyártásának felpörgetése akadályokba fog ütközni Japánban, mert egy kritikus fontosságú alkatrészből hiány van. Friss híreink a háborúról szombaton.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×