eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Nyitókép: Pixabay

Újabb fontos utcához került traffibox

Debrecenben, a Töhötöm utcán a 30 km/h-ás sebességkorlátot nem tartják be az autósok - olvasható Barcsa Lajos alpolgármester közösségi oldalán, aki beszámolt egy új traffibox telepítéséről.

Debrecenben egyébként nem ez az egyetlen új traffibox, ugyanis alig néhány hete a Fészek lakópark lakosai is úgy döntöttek, szeretnék, ha a Tócópart utcán is lenne egy - számol be a haon.hu.

Azt is írják, hogy a készülék már több helyen is sikeresen vizsgázott a városban, a Szabó Kálmán utca 20. és a Budai Nagy Antal utca 140. szám előtt működő sebességmérők miatt könnyebb kiszűrni a szabálytalankodókat.

Au autósok nem szeretik a dobozt, mert bár látják az eszközöket, nem lehet tudni róluk, hogy éppen van-e bennük sebességmérő, emiatt akkor is lassítják a forgalmat, ha épp nem mérnek. Másrészt, mivel forgatható traffipaxokról van szó, azt sem lehet messziről kiszűrni, hogy merrefelé mér.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×