eur:
395.14
usd:
368.32
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Nyitókép: Pixabay

Újabb fontos utcához került traffibox

Debrecenben, a Töhötöm utcán a 30 km/h-ás sebességkorlátot nem tartják be az autósok - olvasható Barcsa Lajos alpolgármester közösségi oldalán, aki beszámolt egy új traffibox telepítéséről.

Debrecenben egyébként nem ez az egyetlen új traffibox, ugyanis alig néhány hete a Fészek lakópark lakosai is úgy döntöttek, szeretnék, ha a Tócópart utcán is lenne egy - számol be a haon.hu.

Azt is írják, hogy a készülék már több helyen is sikeresen vizsgázott a városban, a Szabó Kálmán utca 20. és a Budai Nagy Antal utca 140. szám előtt működő sebességmérők miatt könnyebb kiszűrni a szabálytalankodókat.

Au autósok nem szeretik a dobozt, mert bár látják az eszközöket, nem lehet tudni róluk, hogy éppen van-e bennük sebességmérő, emiatt akkor is lassítják a forgalmat, ha épp nem mérnek. Másrészt, mivel forgatható traffipaxokról van szó, azt sem lehet messziről kiszűrni, hogy merrefelé mér.

Címlapról ajánljuk
Az UEFA üzent Szoboszlai Dominiknak Varga Barnabás szörnyű sérülése kapcsán

Az UEFA üzent Szoboszlai Dominiknak Varga Barnabás szörnyű sérülése kapcsán

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hétfőn közleményben védte meg az egészségügyi stábot, amely Varga Barnabás súlyos sérülésénél működött közre vasárnap este a skótok elleni, stuttgarti Európa-bajnoki mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×