eur:
389.73
usd:
362.79
bux:
67992.7
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: szerencsejatek.hu

110 millió forintos luxusingatlant vitt el egy szerencsés a lakásnyeremény-játékon

Kisorsolták az első lakást a Szerencsejáték Zrt. a tavaly ősszel meghirdetett lakásnyeremény-játékán, de ősszel indul az újabb akció.

A Szerencsejáték Zrt. a tavaly ősszel meghirdetett lakásnyeremény-játékán – az OTP Bank csoporttal együttműködésben – egy 110 millió forint értékű fővárosi lakást sorsolt ki. Az akció keretein belül további, összesen 27 millió forint pénznyeremény is gazdára talált.

A Szerencsejáték Zrt. akciójában minden Játékoskártyával rendelkező vásárló részt vehetett, aki teljesítette a feltételeket, azaz egy szelvényen minimum 1000 forint értékben vásárolt bármely számsorsjátékot vagy fogadást a lottózói hálózatban. A játékosok a lakásnyeremény-kampány elmúlt hét hónapjában összesen több mint 12 millió pontot szereztek, a Játékoskártya-tulajdonosok száma pedig átlépte mára az 1 millió 400 ezer főt.

Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója az InfoRádióban elmondta, ez volt az elmúlt évtized legnagyobb tárgynyereménye. "Nagyon örültünk, hogy a féléves játékban, amelyen lakást lehetett nyerni, ennyien részt vettek, több mint 12 millió pontot gyűjtöttek és 621 ezer játékosunk vett benne részt" – mondta, és hozzátette, az akciót együtt indították az OTP Bankkal, amellyel közös jogelőd, az Országos Takarékpénztár kereteiben már két évtizeden keresztül több mint hétszáz lakást és nyaralót sorsoltak ki.

A március 7-i sorsoláson több mint 620 ezer egyedi játékos közül került ki az OTP Bank csoport által építtetett ingatlan nyertese. Bánhegyi Zsófia elmondta, hogy a nyertes névtelenséget kért, és védik a személyi adatait, így csak annyit tárult el, hogy egy 110 millió forint értékű, penthouse lakást nyert, amely két fürdőszobával, egy épített konyhával és egy panorámás terasszal rendelkezik.

"Mivel ekkora népszerűségnek örvendett a játék, úgy döntöttünk az OTP Bankkal, hogy 2024 második félévében indul az újabb lakásnyeremény-játékunk. Ezzel a játékosok újabb lehetőséget kapnak, akik játékoskártyát igényelnek, hogy megnyerjék a következő lakást" – mondta a Szerencsejáték Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 11:16
×
×
×
×