eur:
395.11
usd:
368.14
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Unrecognizable supermarket aisle as background
Nyitókép: estherpoon/Getty Images

Meghalt egy ember egy budapesti bevásárlóközpontban - reagált az Auchan

Az eset vasárnap történt, de csak most kapott nagyobb nyilvánosságot. Megszólalt a rendőrség is.

A Blikk számolt be róla egy értesülés alapján, hogy meghalt egy ember a Savoya Park bevásárlóközpontban található Auchanban, miután lopáson kapták és intézkedtek vele szemben. A lapnak a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt írta a kérdésekre válaszul, hogy a BRFK Tevékenység-irányítási Központjába március 10-én, a kora délelőtti órákban érkezett bejelentés, hogy az egyik XI. kerületi bevásárlóközpontban egy férfi, akivel szemben lopás miatt intézkedtek a vagyonőrök, rosszul lett, a gyors és szakszerű ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette.

Később az Auchan is válaszolt a Blikknek. Azt írták, valóban tragikus eset történt vasárnap a Savoya Parkban található áruházukban. Egy vásárlót lopáson értek, de a szabályos vagyonőri intézkedés közben váratlanul rosszul lett, és az azonnal megkezdett, szakszerű ellátás ellenére elhunyt.

"Sajnos sem az áruházi defibrillátorral újraélesztést elkezdő biztonsági vezető, sem pedig a kiérkező mentők nem tudták megmenteni az életét. A halál okáról csak az ilyen esetekben lefolytatandó vizsgálat után lehet biztosat mondani. Az esetet a BRFK szakértők bevonásával vizsgálja, az Auchan pedig mindenben együttműködik az illetékes hatóságokkal. A haláleset rendkívül megrázta munkatársainkat is, a vállalat őszinte részvétét nyilvánítja a hozzátartozóknak" - olvasható a válaszban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Egy bíróság szerint nem diszkriminatív az Uber

Egy bíróság szerint nem diszkriminatív az Uber

Egy amerikai fellebbviteli bíróság hétfőn elutasította azt a csoportos keresetet, amely szerint az Uber Technologies diszkriminatív módon bocsátja el az alacsony utasértékeléssel rendelkező sofőröket. A San Franciscó-i bíróság döntése szerint Thomas Liu, a pert benyújtó sofőr nem tudott elegendő bizonyítékot szolgáltatni arra vonatkozóan, hogy az Uber nagyobb arányban rúgta ki a nem fehér sofőröket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×