eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Unsplash.com

Részegen vezette a buszt, a rendőrök gyorsan lekapcsolták

Nem jogerősen egy év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte az Egri Járásbíróság az ittasan dolgozó buszsofőrt.

Gubala Ádám Miklós, a Heves Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője tájékoztatása szerint a férfit azt követően állította bíróság elé gyorsított eljárásban az Egri Járási Ügyészség, hogy járatával januárban a reggeli csúcsforgalom idején az egri autóbusz-állomásról ittasan indult el egy 26 kilométerre lévő településre.

A buszon a vezetőn kívül három utas tartózkodott. A sofőrt a rendőrök nem sokkal az indulás után, még a városon belül megállították, így derült fény arra, hogy a férfi alkoholt fogyasztott. A helyettes szóvivő jelezte: az ügyészség a sofőrt ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolta, melyet a hétfőn megszületett nem jogerős ítélet is alátámasztott.

A sofőrrel szemben a bíróság 1 év szabadságvesztést szabott ki, amelynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette és a férfit 4 évre eltiltotta a közúti járművezetéstől.

Címlapképünk illusztráció

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×