eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 13. szombat Ida
Nyitókép: Budapesti Közlekedési Központ

Jó hír az agglomerációban élőknek: újabb helyszínekkel bővült a BudapestGO alkalmazás

További helyszínekkel bővült a BudapestGO-ban elérhető címek listája, így már csaknem kétszáz településen lehet utazást tervezni a BKK alkalmazásában.

A fejlesztésének köszönhetően napi több százezer, a főváros és az agglomeráció között ingázó ügyfél számára válik elérhetővé a háztól házig tervezés az alkalmazásban – írja közleményében a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Mostantól 192, a főváros vonzáskörzetében található településről lehet utazást tervezni.

Az alkalmazásban a MÁV-Start, a MÁV-HÉV és a Volánbusz járatai is valós időben jelennek meg, továbbá a háztól házig történő tervezéshez szükséges gyalogos közlekedés útvonalát is pontosan megjeleníti az applikáció.

A közlemény szerint havi átlagban 1,2 millióan veszik igénybe az alkalmazást, már 1,8 millióan regisztráltak, és több mint 4,4 millióan töltötték le a BudapestGO-t. Az alkalmazásban havonta 4 millió, a bevezetése óta pedig összesen 60 millió útvonalat terveztek a közösségi közlekedők.

A két éve elérhető alkalmazás huszonegy pályázat közül elnyerte az Év applikációja-díjat a Magyar Marketing Szövetség által hirdetett Év honlapja pályázat keretében.

Címlapról ajánljuk
Marozsán Fábián az Arénában: büszke vagyok arra, amit elértem, de nem vagyok sztár

Marozsán Fábián az Arénában: büszke vagyok arra, amit elértem, de nem vagyok sztár

Marozsán Fábián az ATP-világranglista 37. helyezett játékosa az InfoRádió Aréna című műsorának vendége, és elmesélte, hogyan lett belőle teniszező, milyen hullámvölgyek voltak a pályafutásában és mennyire változtatta meg az életét a Carlos Alcaraz elleni tavaly májusi győzelem. Kiderült, hogy melyik borítást szereti a legjobban, hány versenyen játszana a szíve szerint, és minek örülne tíz év múlva.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Izrael teljes készültségben, Biden váratlanul visszatért Washingtonba

Izrael teljes készültségben, Biden váratlanul visszatért Washingtonba

Izrael szombaton az iráni támadás veszélye miatt lemondta a peszáchi ünnepre tervezett iskolai kirándulásokat és ifjúsági programokat, valamint teljes készültségbe helyezte a fegyveres erőket, több tucat harci repülőgépet állítva hadrendbe - jelentette be Daniel Hagari ellentengernagy a Reuters tudósítása szerint. Eközben Joe Biden amerikai elnök szombaton délután megszakította delaware-i hétvégi programját, hogy Washingtonban konzultáljon nemzetbiztonsági csapatával a Közel-Keleten zajló eseményekről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 13. 20:05
×
×
×
×