eur:
390.96
usd:
366.81
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Budapesti Közlekedési Központ

Jó hír az agglomerációban élőknek: újabb helyszínekkel bővült a BudapestGO alkalmazás

További helyszínekkel bővült a BudapestGO-ban elérhető címek listája, így már csaknem kétszáz településen lehet utazást tervezni a BKK alkalmazásában.

A fejlesztésének köszönhetően napi több százezer, a főváros és az agglomeráció között ingázó ügyfél számára válik elérhetővé a háztól házig tervezés az alkalmazásban – írja közleményében a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Mostantól 192, a főváros vonzáskörzetében található településről lehet utazást tervezni.

Az alkalmazásban a MÁV-Start, a MÁV-HÉV és a Volánbusz járatai is valós időben jelennek meg, továbbá a háztól házig történő tervezéshez szükséges gyalogos közlekedés útvonalát is pontosan megjeleníti az applikáció.

A közlemény szerint havi átlagban 1,2 millióan veszik igénybe az alkalmazást, már 1,8 millióan regisztráltak, és több mint 4,4 millióan töltötték le a BudapestGO-t. Az alkalmazásban havonta 4 millió, a bevezetése óta pedig összesen 60 millió útvonalat terveztek a közösségi közlekedők.

A két éve elérhető alkalmazás huszonegy pályázat közül elnyerte az Év applikációja-díjat a Magyar Marketing Szövetség által hirdetett Év honlapja pályázat keretében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×