eur:
391.07
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Autók a MOL Limo közösségi autómegosztó szolgáltatás bemutatóján a Kopaszi-gát Öbölházában 2018. január 25-én. Budapesten 200 benzines és 100 elektromos járművel indult a szolgáltatás, a Mol elektromos töltőhálózatot is épít. A Mol Limo 60 négyzetkilométeren a főváros 10 kerületére terjed ki, az autók parkolásáért a felhasználóknak nem kell fizetniük. Minden megosztott használatú jármű 5-10 magántulajdonút vált ki, ami csökkentheti a forgalmat és a parkolási területet, ezzel több területet hagy meg a városok lakóinak és hozzájárul a légszennyezés mérsékléséhez.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Szigorításról döntött a Mol, nézik a jogosítványt is

Több pontban módosítja a feltételeket hétfőtől a Mol közautó-szolgáltatását menedzselő Limo.

Hétfőtől több ponton változnak a limós kocsikra vonatkozó feltételek. Az egyik szigorítás, hogy a jövőben csak 20 év felettiek regisztrálhatnak a rendszerbe – írja a Totalcar.

Az új szerződési feltételek szerint a 20. életévét betöltött, a gépjárművezetői engedélyt leagalább egy évvel a szerződés megkötését megelőzően már megszerző természetes személy, aki sikeres regisztrációjával érvényes Keretszerződést kötött sofőr használhatja a Mol Limo kocsijait. Az eddig érvényes feltételekben 18 év szerepelt, az új szabály az újonnan regisztrálókra vonatkozik.

További újdonság, hogy bővül a flotta, Suzuki Vitarákkal, amelyek a Toyota Yarisokkal és az Opel Astrákkal azonos díjkategóriába tartoznak majd. Szintén a változások közé tartozik, hogy aki állatot visz a limós kocsiban, 30 ezer forintos büntetésre számíthat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×