eur:
389.6
usd:
364.5
bux:
68197.65
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Tűzoltók a VI. kerületi Aradi és a Jókai utca kereszteződésében található ötszintes épületnél dolgoznak, ahol homlokzati fal és tetőszerkezeti elemek dőltek az utcára és parkoló autókra 2022. június 27-én. Az omlás az épület tetejéről indult el, amely magával sodorta az alatta lévő erkélyek párkányzatát is, a törmelék a Jókai utcán parkoló gépkocsikra, illetve az úttestre zuhant.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

A polgármester is megszólalt a házomlásban megsérült balerina lakhatási ügyében

Az önkormányzat is támogatja a másfél éve súlyosan megsérült balerinát, akire egy ház honlokzat zuhant. Állítólag már több olyan lakást is megnéztek, amelyet a VI. kerület felújítani és átalakítana számára.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk Tóth Andreára még 2022 nyarán omlott rá a VI. kerületben egy ház mélybe zuhanó homlokzata. Lebénult, és azóta el kellett költözzenek, mert ott nem tudott a kerekesszékkel közlekedni, így most albérletben laknak, és új autót kellett venniük, amelyben elfér a kerekesszék. A kocsit a barátok által létrehozott alapítvány pénzéből vették, ismerősök és ismeretlenek küldtek kisebb-nagyobb összeget, támogatva a súlyos traumát átélt balettművészt.

Az Operettszínház tagjaként táppénzen van, de a színház nem engedte el a kezét, hamarosan egy színpadi talkshow vendége lesz.

Üzent Soproni Tamás

A VI. kerületi önkormányzat is segítene neki. A polgármester a közösségi oldalán ígért támogatást. Soproni Tamás azt írta: "lesz megoldás. Ígéretünkhöz híven nemcsak megkeressük a megfelelő lakást, vállaljuk annak átalakítását is, hogy biztosítsuk a Jókai utcában súlyos balesetet szenvedett Tóth Nikolett minden igényét kielégítő lakhatását".

Több ingatlant is megmutatunk a családnak, ma is egyeztetünk, és remélem, hogy hamarosan azzal a hírrel jöhetünk, hogy Nikolett ismét közöttünk, Terézvárosban élhet.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×