eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin
Nyitókép: Balatoni Hajózási Zrt.

Jó hír érkezett a balatoni közlekedésről

A héten új menetrend lépett életbe Szántód és Tihany között.

A téli szünetet követően hétköznaponként ismét óránként jár a balatoni komp Szántód és Tihany között, hétvégén pedig félóránként indítanak járatokat – közölte honlapján a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART).

A kompok Szántód felől 7 és 17 óra között, míg Tihany felől 7:15 és 17:15 között közlekednek a február 15-ig érvényes téli menetrend szerint. A menetidő 8 perc.

A balatoni kompok egész évben közlekednek, csak szélsőséges időjárás és kedvezőtlen jégviszonyok esetén nem indulnak. Fontos tudni, hogy

a kompárak idén 8-12,5 százalékkal emelkedtek.

Egy teljes árú személyjegy 900 forintba kerül, míg egy kerékpárt 450 forintért, egy személyautót pedig 2700 forintért visznek át a túlsó partra – írja az autoszektor.hu.

Címlapról ajánljuk
Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

A dohánytermékek közül a füstmentesek károsítják leginkább a fogimplantátumot – derül ki a Semmelweis Egyetem tanulmányából. Az intézmény Fogpótlástani Klinikájának docense az InfoRádióban elmondta: a dohánytermékek olyan káros anyagokat tartalmaznak, melyek a lágyszöveteknek és az alattuk lévő csontszövetnek is árthatnak, extrém esetben pedig a fogimplantátum elvesztéséhez is vezethet a dohányzás.

Marco Rossi vállalja a felelősséget a vereségért - "Hiába hívtam ki több játékost is az oldalvonalhoz"

Marco Rossi szövetségi kapitány magára vállalta a magyar labdarúgó-válogatott svájci csapattól elszenvedett 3-1-es vereségének felelősségét az Európa-bajnokság szombati napján.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×