eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
fotó: katasztrófavédelem videója
Nyitókép: katasztrófavédelem videója

Drámai képsorokkal figyelmeztetnek a tűzoltók a kegyetlen halálra

Csak a hétvégén három halálos tűzeset történt. Ezért a katasztrófavédelem kisfilmet készített.

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt Hajdúhadházra, egy Dobó utcai lakóházhoz riasztották a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat, mert

két ember rosszul lett az ingatlanban és kórházba kellett vinni őket

- ez a katasztrófavédelem legfrissebb, hétfői híre a szén-monoxid-mérgezésekkel és tűzesetekkel kapcsolatban.

A hétvégén több hasonló esemény történet, néhányukról az Infostarton is beszámoltunk.

A katasztrófavédelem megrázó filmmel hívja fel a figyelmet arra, hogy mire kellene figyeljenek az emberek.

Majd felsorolják a hétvégi eseteiket:

Vasárnap este kigyulladt egy faház Rácalmáson. A Bajcsy-Zsilinszky utcában lévő, életvitelszerűen lakott szigetelt faház teljes terjedelmében égett. A tűzoltók oltás közben, az épület romjai között találták meg az ott lakó idős, mozgásában korlátozott férfi holttestét. ?

Szombat délelőtt tízkor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy a szomszédok egy hete nem láttak egy egyedül élő embert Tápiószecsőn. A tűzoltók behatoltak a Dobó István utcában lévő huszonöt négyzetméteres házba, ahol egy korábbi tűz nyomait és egy holttestet találtak. Az épület kiégett, az áldozat ruháján is égésnyomok voltak.

Vasárnap reggel negyed tízkor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy Gyulán egy négyszintes társasház egyik lakóját nem lehet elérni. A tűzoltók behatoltak a Béke sugárúti társasház földszinti lakásába, ahol egy holttestet találtak. A lakásban szén-monoxid jelenlétét mutatták ki. A tűzoltók kiürítették a társasházat, összesen kilenc embert kísértek ki. Az áldozat egy idős nő, a lakásban nem volt szén-monoxid-érzékelő.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×