eur:
389.36
usd:
362.54
bux:
68033.59
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Radnóti Ákos, Győr alpolgármestere beszédet mond a Volánbusz Zrt. győri rendezvényén 2022. október 26-án. A Kravtex-Kühne Csoport októberben megkezdte száz új autóbusz szállítását a Volánbusznak, ezek beszerzési értéke nettó 6,5 milliárd forint. A közlekedési társaság 2018-ban indult jármű-fiatalítási programja során több mint 2100 új és újszerű autóbusz állt, illetve állhat forgalomba jövő év elejéig. Ezzel a 6000 járműből álló flotta harmadát sikerült megújítani négy év alatt.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Összeférhetetlenség miatt lemondott a győri alpolgármester

A győri Városháza tájékoztatása szerint Radnóti Ákos december 15-én lemondott megbízásáról, mivel új megbízatást kapott, amely nem összeegyeztethető jelenlegi tisztségével.

Radnóti Ákos a továbbiakban turisztikai és marketing menedzserként folytatja tevékenységét, operatív feladatokat lát el - írja a kisalfold.hu. A folyók városában, Győrben a gönyűi műtárgy megépítésével beindult a vízi élet, éppen ezért szükségessé vált a város vízi, turisztikai fejlesztése is.

Az önkormányzat közleményében azt is írta, hogy a sajtó részéről számos megkeresés érkezett a napokban Radnóti Ákossal kapcsolatban, ő azonban ezeket kategorikusan cáfolja. Az Index azt írja, Hajtó Péter győri képviselő a következőképp fogalmazott az ügyről Facebook-posztjában:

"Hónapok óta tartja lázban egy nagyon furcsa történet a győrieket. Méghozzá az, hogy az egyik győri alpolgármester olyan erőszakos bűncselekményt követett el más személy vagy személyek ellen, amelynek következtében Győr egyik alpolgármestere zsarolhatóvá vált."

Az önkormányzat közleményében szerepel, hogy Dézsi Csaba András polgármester a Szociális, Egészségügyi és Lakásügyi Bizottság elnökét, Dr. Laczkovits-Takács Tímeát kéri fel az alpolgármesteri feladatok ellátására, akit a Közgyűlés általi megválasztása esetén Dézsi Csaba András az egészségügyi és szociális ellátórendszer mellett a nemzetközi kapcsolatok és a környezetvédelem területének felügyeletével bízza meg.

A portál arról is ír, hogy Dr. Pergel Elza alpolgármester asszony a jövőben a kulturális, a köznevelési, az egyházi és a civil szervezetekkel való kapcsolattartás területét fogja felügyelni.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×