eur:
394.06
usd:
363.51
bux:
66169.03
2024. március 4. hétfő Kázmér
Az első hosszú CAF-villamos bemutatóján a Száva kocsiszínben, Budapesten, a IX. kerületi Üllői úton 2015. november 6-án. Várhatóan jövő tavasztól közlekednek majd Budapesten az 1-es villamos vonalán az 56 méteres CAF-szerelvények, amelyeknek a vezetését szimulátoron gyakorolják a villamosvezetők.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Gond van a BudapestGO-val, utazás előtt készüljön!

Nem lehet jegyet és bérletet vásárolni az alkalmazásban, de a meglévőeket sem lehet felhasználni.

Technikai probléma miatt nem működik a Budapesti Közlekedési Központ applikációja, a BudapestGO. A közlekedési vállalat korábban azt írta az alkalmazásban, hogy dolgozik a hiba javításán. Később újabb üzenet jelent meg, amelyben azt javasolják, hogy a probléma elhárításáig papíralapú jegyet használjanak az utasok - írta a vg.hu.

A mobiljegy-szolgáltatás szünetelése azt jelenti, hogy se jegyet, se bérletet nem lehet venni, illetve a meglévőeket se lehet felhasználni. A portál cikkírója azt tapasztalta, hogy a BKK ellenőrei megértőek a problémával kapcsolatban.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Szokatlanul erős napkitöréseket észleltek a szondák, de a hétköznapi életet még ezek sem zavarták meg. Erősödő aktivitása miatt azonban a következő bő egy évben nem lehet kizárni, hogy pusztítóbb hatású napviharok is elérik a Földet – fejtette ki az InfoRádióban Kiss L. László Prima Primissima-díjas csillagász, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×