eur:
389.71
usd:
359.16
bux:
66325.11
2024. február 26. hétfő Géza
Nyitókép: Pixabay

Drágulás, lélektani határ felett egy kiló bejgli

Átlag egy fél kilogrammos bejglirúd 2300-2500 forintba kerül - mondták egy televíziós riportban. Ez érzékelhető drágulás tavalyhoz képest. Sőt, van, ahol ennek a négyszeresét is elkérhetik.

Az alapanyagok ára is jelentősen megnőtt, különösen a dióért kell jóval többet fizetni, mint egy évvel ezelőtt - hangzott el a TV2 Tények című műsorában.

Egy fél kilogrammos rúd 2300-2500 forintba kerül, de az árakat a minőség is befolyásolja. Laczik Dénesné, a Kerekcipó Kft. ügyvezetője azt javasolja a riportban, hogy érdemes kisebb pékségekből vásárolni, ahol tényleg kézműves termékeket árulnak. És szintén fontos, hogy vajat használnak margarin helyett.

Ha valaki az interneten néz körbe, akkor azt tapasztalhatja, hogy még a legnagyobb hipermarketek online shopjában sem olcsóbb a bejgli kilója mint 5000 forint, sőt, a cukrászdákba, vagy speciális boltokban bőven 10000 forint felé szalad az ár.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor a parlamentben: sűrű nap áll előttünk

Orbán Viktor a parlamentben: sűrű nap áll előttünk

A miniszterelnök napirend előtti szónoklatával indult a tavaszi parlamenti félév. Az első ülésen választanak új köztársasági elnököt és hagyhatják jóvá a honatyák Svédország NATO-csatlakozásának magyar támogatását. Tartson velünk, az eseményeket folyamatosan közvetítjük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma- Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma- Interaktív online előadás

A sikeres kereskedőket a sikertelenektől az választja el, hogy hol lépnek be és hol lépnek ki a pozícióból. Senkinek nincs jövőbe látó szemüvege, de a fontos szintek azonosításával sokat javíthatunk esélyeinken a tőzsdeparketten. De miért ilyen fontosak? A hosszú távon is profitábilis kereskedési stratégiák alappillére a támasz-ellenállás, erre célszerű minden kereskedőnek felépítenie a belépési és kilépési rendszerét. Ezen szintek figyelmen kívül hagyása mellett nem érhetsz el konzisztens eredményt, hiszen a kockázatkezelésben is meghatározó szerepet töltenek be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×