eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Nyitókép: Unsplash.com

Újabb módon kaphatnak segítséget a lelki gonddal küzdők

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége (LESZ) újabb szolgáltatással segíti a megoldatlannak tűnő problémákkal hozzájuk fordulókat.

Hétfőtől a nemvagyegyedul116123@gmail.com e-mail címre írhatnak, akik nehéz helyzetükben, veszteségeik feldolgozásában segítséget igényelnek. A LESZ és a Budai Görögkatolikus Parókia együttműködésének eredményeképpen képzett segítők válaszolnak a levélíróknak.

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége közölte, hogy a rászorulók igényeinek megfelelően folyamatosan bővíti szolgáltatásait. A telefonon történő segítő beszélgetések mellett évek óta válaszolnak önkénteseik a hozzájuk érkező e-mailekre, levelekre. Az elmúlt években angol és ukrán nyelvű levelezőrendszert is bevezetett a szövetség.

Mint írták,

az utóbbi években ugrásszerűen megnövekedett az e-mailben történő megkeresések száma.

A tanácskérők igénye és a problémák tartalma indokolta az újabb szolgáltatás elindítását. A segítők a Budai Görögkatolikus Parókia támogatásával, a LESZ képzését elvégezve várják a hozzájuk forduló segítségre szorulók megkeresését.

Címlapról ajánljuk
Így szerezhetnek biztosítást az ukránok a háború közepette

Így szerezhetnek biztosítást az ukránok a háború közepette

A háború-sújtotta Ukrajnában felpörgött a biztosítási szolgáltatási piac – mindez kissé szembemegy a logikával. Míg náluk elméletben azért is fizetnek, ha az ember házába becsapódik egy Sahed öngyilkos drón, más országokban – például Nagy-Britanniában – van, amikor szinte lehetetlen biztosítást kötni az áradások fenyegette ingatlanokra vagy az előszeretettel lopott Land Roverekre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×