eur:
394.3
usd:
370.46
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Unsplash.com

Újabb módon kaphatnak segítséget a lelki gonddal küzdők

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége (LESZ) újabb szolgáltatással segíti a megoldatlannak tűnő problémákkal hozzájuk fordulókat.

Hétfőtől a nemvagyegyedul116123@gmail.com e-mail címre írhatnak, akik nehéz helyzetükben, veszteségeik feldolgozásában segítséget igényelnek. A LESZ és a Budai Görögkatolikus Parókia együttműködésének eredményeképpen képzett segítők válaszolnak a levélíróknak.

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége közölte, hogy a rászorulók igényeinek megfelelően folyamatosan bővíti szolgáltatásait. A telefonon történő segítő beszélgetések mellett évek óta válaszolnak önkénteseik a hozzájuk érkező e-mailekre, levelekre. Az elmúlt években angol és ukrán nyelvű levelezőrendszert is bevezetett a szövetség.

Mint írták,

az utóbbi években ugrásszerűen megnövekedett az e-mailben történő megkeresések száma.

A tanácskérők igénye és a problémák tartalma indokolta az újabb szolgáltatás elindítását. A segítők a Budai Görögkatolikus Parókia támogatásával, a LESZ képzését elvégezve várják a hozzájuk forduló segítségre szorulók megkeresését.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×