eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Az M0-ás autóút M1 és M7 közötti szakasza 2013. december 15-én. Az M0 déli szektorához tartozó, eddig a kétpályásításból kimaradt, mintegy három kilométeres szakaszának megépítésére írt ki nyílt közbeszerzést a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. A háromsávúsítást eredetileg a szakasz mellett lévő Tópark (a háttérben) beruházója, a Walker and Williams Group vállalta, de a vegyes ingatlanfejlesztés csődbe ment.
Nyitókép: MTI/Beliczay László

Hatalmas ütközés volt éjfél körül az M0-on

Öt jármű ütközött az éjszaka Szigentszentmiklósnál.

Három személyautó, egy kisteherautó és egy utánfutóján autót szállító kisbusz ütközött össze az M0-s autóút 20-as kilométerszelvényénél, Szigetszentmiklós térségében, az M5-ös autópálya felé vezető irányban - írja a katasztrófavédelem.

A balesethez mentők is érkeztek. Teljes útzárat kellett elrendelni.

Munkák az M0-on

Az autóút északi szektorán, a 11-es főúti végcsomópont felé, a Dunakeszi csomópontnál hídjavítási munkák folynak. A 72-es és a 73-as km között a belső sávot lezárták, a forgalom sávelhúzással a külső és a leálló sávon halad.

A déli szektorán, az M5-ös autópálya irányába, a 6-os főúti csomópontnál a rézsűt javítják. Az év végéig tartó munka során a 14-es km-nél a külső és a gyorsító sávot lezárták. Két sávon halad a forgalom, ami a reggeli csúcsban kevés, gyakran alakul ki torlódás.

Burkolat felújítást végeznek az M0-s autóút és M1-es autópálya csomópontjában, ezért az M1-es autópályán Budapest felől érkezők, nem tudnak lekanyarodni az M0-ás autóútra, az M5-ös autópálya irányába. A terelőutat a következő, 22-es km-nél fekvő Sasfészek-tó pihenőhely felé jelölték ki, ahol az autópályán visszafordulva, már elérhető az M0-s autóút.

Az Útinform még azt is közli, hogy jelenleg az M0-s autóút és 1-es főút végcsomópontjában, az 1-es főútról jövők sem tudnak felhajtani az M0-s autóútra. A terelőút vagy az előzőekben javasolt útvonal, vagy a főúton a 13-as km-nél is lehetőség van arra, hogy visszaforduljanak és onnan az M1-es autópályára felhajtva szintén elérhető az M0-s.

Zárva tartják még az M1-es autópálya Budapest felé tartó oldaláról az M0-s autóútra, az 1-es főút felé vezető lehajtóágát is.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×