eur:
389.29
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
szalmakalap nyár napozás koktél napsütés
Nyitókép: Pixabay

Kellemetlen hír a Balatonhoz készülőknek - még jó néhány napig

Habár a viharok lassan elvonulnak és a hét második felére 26-28 fokra melegszik a levegő, a tó vize egyelőre elég hűvös - és még sok idő kell a melegedéshez.

Egyelőre lehűlőben van a Balaton vize. A mostani hidegfront nyomán a hétfői nap várható a leghűvösebbnek, a levegő legfeljebb mindössze 17 Celsius-fokig melegszik Siófoknál, éjszaka 13-ig hűl le. A tó vize ennek nyomán keddre 20 fokosra hűl, és hiába a fokozatos melegedés, napokig így is marad - derül ki az Időkép előrejelzéséből.

Hétvégére már 27-30 fokokat jósolnak, ekkor kezd felkúszni majd a Balaton vízhőmérséklete is, de a 23-24 fokos, kellemes siófoki vízhőmérsékletre a jelen állás szerint augusztus 15-16-odikáig várni kell.

Az Időkép napi előrejelzése Siófokra, levegő- és vízhőmérsékletekkel:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×