eur:
389.33
usd:
362.77
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Dézsi Csaba András polgármester, a zenei esemény házigazdája köszöntőt mond a The Voices! koncerten Győrben 2020. szeptember 5-én. A szabadtéri rendezvényen az új operasztár generáció művészei lépnek fel.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Ismét Dézsi Csaba András lehet a Fidesz jelöltje Győrben

Megmérkőzhet az előd és az utód.

Lázár János építésügyi miniszter egy győri beruházás átadásán utalt arra, hogy a következő ciklusban is a jelenlegi polgármesterrel dolgozna szívesen együtt a kormány.

A GyőrPlusz beszámolója szerint Lázár János így fogalmazott:

"Szeretném elmondani, hogy a polgármester úrral dolgozunk azon, hogy az önkormányzati választásokat követően, amikor ő újra polgármester és én még miniszter vagyok, akkor össze tudjuk tenni mindazt, amit a tárcám munkája és a város együttműködése jelenthet"

Így minden valószínűség szerint a Fidesz jelöltje a 2024-es önkormányzati választásokon Győrben Dézsi Csaba András lesz.

Van egy másik induló is: Borkai Zsolt, az adriai szexvideó miatt 2019-ben lemondott volt győri polgármester is visszatér a politikába. Ő a múlt héten jelentette be, hogy indul a polgármesteri posztért. Úgy fogalmazott, hogy "nem Dézsi Csaba András jelenlegi fideszes polgármester ellen, hanem Győrért akar indulni".

Azt egyelőre nem tudni, hogy az ellenzék kit vagy kiket indít a városban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×