eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz
Mentőautó 2020. március 25-én a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László Kórházánál, ahol koronavírussal fertőzött betegeket ápolnak.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Korlátozzák a szülést egy fontos budapesti kórházban

Júliusban 10 napig szünetelni fog a fogadás a Szent István Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán.

A Telex a Dél-pesti Centrumkórház kommunikációs vezetőjének közlése alapján azt írja, hogy a DPC Szent István telephelyének N. épületében az elektromos hálózatot és a lifteket érintő, nem halasztható javítási munkálatokat végzünk 2023. július 1. 8 óra és 2023. július 10. 8 óra között. A munkálatok ideje alatt az épületben működő Szülészet-Nőgyógyászati Osztály nem tud beteget fogadni, "erre az időszakra tervezett beavatkozást nem jegyzünk elő".

Erre az időszakra helyettesítési rend lép életbe, erről a kerületi szakrendelő intézeteknél, a területi védőnőknél, és a háziorvosoknál lehet érdeklődni, de a részleteket a kórház honlapján is közzéteszik.

Ebben a közleményben a kórház azt írja: "a helyettesítő szolgáltatók kiválasztásánál az ellátandó lakosságszámot és a földrajzi elhelyezkedést is figyelembe vettük".

Címlapról ajánljuk
Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Történelmi triplázás: a Valter Attilát a soraiban tudó Jumbo-Visma a Giro és a Tour után a Vueltát is behúzta idén, ráadásul egyéniben a dobogó mindhárom fokára a holland csapat kerekesei állhattak fel. Eisenkrammer Károlyt, a Tour de Hongrie főszervezőjét kérdeztük arról, hogy a magyarnak milyen kilátásai vannak így.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. szeptember 24. 10:51
×
×
×
×