eur:
388.39
usd:
368.7
bux:
55928.2
2023. október 2. hétfő Petra
Mentőautó 2020. március 25-én a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László Kórházánál, ahol koronavírussal fertőzött betegeket ápolnak.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Korlátozzák a szülést egy fontos budapesti kórházban

Júliusban 10 napig szünetelni fog a fogadás a Szent István Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán.

A Telex a Dél-pesti Centrumkórház kommunikációs vezetőjének közlése alapján azt írja, hogy a DPC Szent István telephelyének N. épületében az elektromos hálózatot és a lifteket érintő, nem halasztható javítási munkálatokat végzünk 2023. július 1. 8 óra és 2023. július 10. 8 óra között. A munkálatok ideje alatt az épületben működő Szülészet-Nőgyógyászati Osztály nem tud beteget fogadni, "erre az időszakra tervezett beavatkozást nem jegyzünk elő".

Erre az időszakra helyettesítési rend lép életbe, erről a kerületi szakrendelő intézeteknél, a területi védőnőknél, és a háziorvosoknál lehet érdeklődni, de a részleteket a kórház honlapján is közzéteszik.

Ebben a közleményben a kórház azt írja: "a helyettesítő szolgáltatók kiválasztásánál az ellátandó lakosságszámot és a földrajzi elhelyezkedést is figyelembe vettük".

Címlapról ajánljuk

Duplázódás egy év alatt
Meddig jut most a kolera? – Rusvai Miklós válaszol

Világszerte több mint kétszeresére nőtt tavaly a kolerás megbetegedések száma az előző évhez képest - közölte az Egészségügyi Világszervezet. Tavaly a szennyezett vízzel terjedő bakteriális fertőzés több súlyos járványért is felelős volt. Magyarországot azonban valószínűleg nem érinti ez a járvány.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.10.02. hétfő, 18:00
Tárnok Balázs
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézetének vezetője
Két új egyedi kávéval erősít hazánkban az egyik legnagyobb kúthálózat

Két új egyedi kávéval erősít hazánkban az egyik legnagyobb kúthálózat

Az elmúlt egy évben több mint 11 millió adag kávét értékesítettek hazai Fresh Cornerekben, ami percenként átlagosan 21 csésze kávét jelent. A kínálat bővítése révén két fajta új egyedi kávékülönlegesség kerül a választékba, amelyekhez a saját, hazai üzemükben pörkölik a szemeket. A tervek szerint év végére 70%-os lefedettséggel, azaz több mint 300 Fresh Cornerrel lesznek jelen az országban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×