eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pixabay - Fotónk illusztráció

A fóti tűz miatt az M3-as autópályát is lezárták

A füstképződés miatt az M3-as autópályát a Budapest felé haladó irányban a 19-es kilométerszelvénynél, a mogyoródi lehajtónál lezárták, a forgalmat elterelik. A sztráda másik irányában forgalomlassítást rendeltek el a munkálatok idejére.

A fővárosi hivatásos, a szentendrei hivatásos és az önkéntes, valamint a fóti önkéntes tűzoltók megfékezték a tüzet a csarnoképület homlokzati és alsó szintjén Fóton, ahol a kétszintes, autószerelő üzemként is működő épület előteteje alatt tárolt anyagok kaptak lángra mintegy kétszáz négyzetméteren a Fehérkő utcánál - olvasható a Katasztrófavédelem honlapján.

A tűz az épület szendvicspaneles szerkezetű tetőszerkezetére is átterjedt.

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgozó, jelentős erőkkel kiérkezett egységek hét vízsugárral dolgoznak a tűz eloltásán, létraszer segítségével megbontják a tetőszerkezetet.

A füstképződés miatt az M3-as autópályát a Budapest felé haladó irányban a 19-es kilométerszelvénynél, a mogyoródi lehajtónál lezárták, a forgalmat elterelik. A sztráda másik irányában forgalomlassítást rendeltek el a munkálatok idejére.

Eloltották a tüzet

A fővárosi hivatásos, a szentendrei hivatásos és az önkéntes, valamint a fóti önkéntes tűzoltók hét vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a tüzet Fóton - tudósít a Katasztrófavédelem honlapja. Egy kétszintes, autószerelő üzemként is működő épület előteteje alatt tárolt anyagok kaptak lángra mintegy kétszáz négyzetméteren, a Fehérkő utcánál.

A tűz az épület szendvicspaneles szerkezetű tetőszerkezetére is átterjedt. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgozó, jelentős erőkkel kiérkezett egységek a munkálatok közben létraszer segítségével megbontották a tetőszerkezetet, illetve sikeresen kimentették az épületben álló gépkocsikat, amelyekben a tűz nem tett kárt.

A füstképződés miatt az M3-as autópályát a Budapest felé haladó irányban a 19-es kilométerszelvénynél, a mogyoródi lehajtónál lezárták, a forgalmat elterelték, a sztráda másik irányában pedig forgalomlassítást rendeltek el a munkálatok idejére.

A füst már eloszlott, ezért a forgalom újra megindulhatott az érintett útszakaszon.

Az egységek jelenleg az utómunkálatokat végzik, amelyre a pilisszentiváni és a pilisvörösvári önkéntes tűzoltók is kiérkeztek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×