eur:
367.91
usd:
342.35
bux:
49320.70
2023. június 9. péntek Félix
Nyitókép: Forrás: nif.hu

Két kerékpáros ütközéséből is lehet gond, íme egy példa Kecskemétről

Először megbeszélték, hogy nincs nagy baj, aztán mégis lett. Most egy „feltehetőleg piros színű női vázas kerékpárral” közlekedő jelentkezését várja a rendőrség.

Két biciklis ütközött össze, de a vétlen félről később kiderült, hogy súlyosan megsérült. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást indított közúti baleset gondatlan okozása miatt – írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok alapján szerdán 6 óra 30 perc körül az 54-es számú főúttal párhuzamosan kialakított kerékpárúton, a Daimler útnál egy feltehetőleg piros színű női vázas kerékpárral közlekedett egy ismeretlen személy.

Haladása során, a kerékpárúton egy jobbra ívelő kanyarban nem követte az út vonalvezetését, emiatt áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és nekiütközött a szemből érkező biciklisnek.

A két kerékpáros összefejelt, ezt követően mindketten elvesztették uralmukat a járművük irányítása felett és a kerékpárútra estek.

Ezután megbeszélték a történteket és továbbhajtottak. A vétlen fél a helyszín elhagyását követően rosszul érezte magát, majd kórházba ment, ahol kiderült, hogy súlyosan megsérült.

A körülmények tisztázása érdekében az ismeretlen kerékpáros jelentkezését várják.

(Nyitóképünk illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
Operaház, harmadik felvonás: Ókovács Szilveszter a következő öt év terveiről

Operaház, harmadik felvonás: Ókovács Szilveszter a következő öt év terveiről

Az InfoRádió Aréna című műsorának vendégeként a Magyar Állami Operaház régi-új főigazgatója beszélt a nemrég lezárult, hosszúra nyúlt pályázati időszakról, az Operaház távozóiról, a dalszínház és a nemzeti operajátszás jövőjéről illetve az Erkel Színházzal és az Eiffel Műhelyházzal kapcsolatos terveiről is.

A késelés helyszínén a francia elnök

Emmanuel Macron francia államfő és felesége pénteken látogatást tett a kelet-franciaországi Grenoble kórházában, ahol az előző nap a közeli Annecyban elkövetett késes támadásban megsebesült kisgyerekeket ápolják.
VIDEÓ
Bevetésen a Leopard 2-esek, fokozódik a helyzet Zaporizzsjánál – Háborús híreink pénteken

Bevetésen a Leopard 2-esek, fokozódik a helyzet Zaporizzsjánál – Háborús híreink pénteken

Egyre több hír és felvétel érkezik arról, hogy az ukrán offenzívában aktív szerepet játszanak a nyugati tankok, köztük a Leopard 2-esek is. Moszkva napok óta igyekszik különböző módokon bizonyítani, hogy kilőtt már közülük legalább egyet. Úgy tűnik, hogy a napok óta kibontakozóban lévő ukrán támadások egyik fő csapása Zaporizzsja megyében van. Ugyanakkor az itt található atomerőmű számára komoly problémát jelent a felrobbant Nova Kahovka-i gát, mivel idővel nem juthat elég víz a hűtésére. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×