eur:
367.90
usd:
342.29
bux:
49320.70
2023. június 9. péntek Félix
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) az Európai Unió kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójának nyitó ülésére érkezik 2023. március 23-án.
Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor: még ötvenet, mister!

Marco Rossinak üzent a magyar miniszterelnök Brüsszelből.

„Este kezd a válogatott. Brüsszelből is szurkolunk! Hajrá, magyarok!” – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök, aki az Európai Unió kétnapos csúcstalálkozóján vesz részt a belga fővárosban.

Ismert, a Marco Rossi vezette magyar labdarúgó-válogatott az észtek elleni kezdi meg csütörtök este, a Puskás Arénában a 2023-as mérkőzéseinek a sorát. Bár a találkozónak nincs tétje, az olasz szakvezető félszázas jubileumhoz érkezik a magyar kispadon.

A kormányfő a rövd bejegyzéséhez az alábbi képet csatolta:

Címlapról ajánljuk
Operaház, harmadik felvonás: Ókovács Szilveszter a következő öt év terveiről

Operaház, harmadik felvonás: Ókovács Szilveszter a következő öt év terveiről

Az InfoRádió Aréna című műsorának vendégeként a Magyar Állami Operaház régi-új főigazgatója beszélt a nemrég lezárult, hosszúra nyúlt pályázati időszakról, az Operaház távozóiról, a dalszínház és a nemzeti operajátszás jövőjéről illetve az Erkel Színházzal és az Eiffel Műhelyházzal kapcsolatos terveiről is.

Elhunyt az Ablak közismert műsorvezetője

Hetvenkét éves korában csütörtökön elhunyt Bánki Ilona újságíró, a Magyar Televízió egykori kulturális főszerkesztője, az MTVA Kulturális Főszerkesztőségének volt főszerkesztő-helyettese.
VIDEÓ
Besokallt a II. kerület polgármestere, szigorít az agglomerációból érkező autósok miatt

Besokallt a II. kerület polgármestere, szigorít az agglomerációból érkező autósok miatt

Az agglomerációból érkező autóforgalom miatt a II. kerületi önkormányzat a mellékutcák és lakóutcák tehermentesítése érdekében forgalmi korlátozásokat vezet be, és tervezik engedélyhez kötni a behajtást a Tamara, Rézsű és Határ utcákban. Őrsi Gergely polgármester szerint az utak és a szennyvízrendszer elhasználódása jelentős plusz költségeket jelent a kerületnek, ezért ha nem találnak megoldást az érintett agglomerációs települések vezetőivel, akkor benyújtják nekik a számlát.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×