eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) az Európai Unió kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójának nyitó ülésére érkezik 2023. március 23-án.
Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor: még ötvenet, mister!

Marco Rossinak üzent a magyar miniszterelnök Brüsszelből.

„Este kezd a válogatott. Brüsszelből is szurkolunk! Hajrá, magyarok!” – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök, aki az Európai Unió kétnapos csúcstalálkozóján vesz részt a belga fővárosban.

Ismert, a Marco Rossi vezette magyar labdarúgó-válogatott az észtek elleni kezdi meg csütörtök este, a Puskás Arénában a 2023-as mérkőzéseinek a sorát. Bár a találkozónak nincs tétje, az olasz szakvezető félszázas jubileumhoz érkezik a magyar kispadon.

A kormányfő a rövd bejegyzéséhez az alábbi képet csatolta:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×