eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Piros jelzést mutat egy közlekedési lámpa a Bajcsy-Zsilinszky úton. MTVA/Bizományosi: Róka László  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Színtévesztő autósok – itt van rá a gyógymód, de nem olcsó

A fedélzeti kamerás felvételekkel a piroson áthajtó sofőröket lepleznek le. A felvételeket a rendőrség is megkapta.

A bpiautosok.hu oldalra feltöltött friss videón olyan autósok láthatók, akit figgyet hányva minden szabályra, áthajtanak a piros lámpán, de a fedélzeti kamerák lebuktatták őket, így most komoly bírságra számíthatnak a szabálytalankodók.

Az első felvételen a Nagykőrösi úton, a Méta utcai felüljárónál egy fekete Volkswagen sofőrje úgy ment át a piros jelzésen, mintha az rá egyáltalán nem vonatkozott volna. A második videón Debrecenben egy Volkswagen sofőrje hágta át a piros jelzésre vonatkozó szabályt, méghozzá kielőzve a kocsisort, a kanyarodósávban.

A harmadik felvételen Békéscsabán egy fekete kisbusznak volt sietős dolga. A negyedik videón a Hungária körúton egy Peugeot sofőrje előzött a piroson keresztül, végül egy futár érezte úgy egy budapesti vasúti átjáróban, hogy számára nem lehet akadály a piros jelzés

A felvételeket a portál eljuttatta a rendőrségnek is, amellyel a közös Civil Pofátlan(tan)ítás sorozatot készítik: a portál a videókat gyűjti, a rendőrök meg ezek alapján bírságolnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×