eur:
389.41
usd:
363.76
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Budapest, 2021. január 23. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) 37A vonalán közlekedő Tatra T5C5 típusú villamos a Népszínház utcai végállomáson. MTVA/Bizományosi: Juhász Gábor
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Juhász Gábor

Változik az egyik fővárosi villamos közlekedése

A 37A villamos szombaton 7:00 és 17:00 között csak a Blaha Lujza tér és a Kőbányai garázs között jár a Pongrácz úti felüljáró vizsgálata miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

A társaság közleménye szerint a Hidegkuti Nándor Stadion és az Élessarok között a 37A pótlóbusszal lehet majd utazni.

A BKK tudatta azt is, hogy a villamosok a Hidegkuti Nándor Stadionnál és a Kőbányai garázsnál mindkét irányban a Blaha Lujza tér irányú peron mellett állnak meg.

A pótlóbuszok az Élessarok felé a Kőrösi Csoma Sándor úton közlekednek, csak az ellenkező irányban érintik a Kőbánya felső vasútállomás, a Halom utca és az Őrház megállóhelyeket. Kőbányáról a 9-es busszal, illetve a 28A villamossal is elérhető a belváros.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×