eur:
368.28
usd:
344.83
bux:
48195.80
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
Pintér Sándor belügyminiszter-jelölt beszél meghallgatásán az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának ülésén az Országházban 2022. május 18-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Pintér Sándor: mondják ki az orvosok!

Lapinformációk szerint a Magyar Orvosi Kamara térfelén pattog a labda a megkezdett egészségügyi átalakítás folytatásában.

Hétfőn találkozott a Magyar Orvosi Kamara vezetése (Kincses Gyula elnök és Nagy Marcell titkár) és Pintér Sándor egészségügyi területet is vezető belügyminiszter, utóbbi szerint az orvosoknak nevesíteni és számszerűsíteniük kell még fennálló problémájukat, a kormány viszont már jelentős előrehaladást ért el a terület érintettjei által elvárt reformban – derül ki a Népszava MOK-információkon alapuló összeállításából.

A MOK is részben örül az eddig elért eredményeknek, és tisztázta is, miben támogatják a kormányt, de asztalra került mindaz, amiben nem tudnak engedni, de mindenképp további tárgyalás szükséges.

Az elhangzottakról nem derült ki több, csak annyi, hogy a problémák konkretizálása most az orvosok feladata éppen.

Az új egészségügyi törvényről itt tudhat meg többet:

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Új impulzusra várnak a befektetők, bizonytalan mozgások a tőzsdéken

Új impulzusra várnak a befektetők, bizonytalan mozgások a tőzsdéken

Tegnap egy mérsékeltebb hangulatromlás volt megfigyelhető a tőzsdéken, a nap végére Európa és az USA is lefordult. Utóbbiban részben az is szerepet játszott, hogy az Apple a napon belüli történelmi csúcs után esni kezdett, miután a cég bemutatta új AR-headsetjét, amelynek ára 3500 dollár. Ezt követően ma az ázsiai tőzsdéken vegyes mozgásokat láttunk, és Európában is folytatódnak a bizonytalan mozgások, így csak minimális elmozdulásokat látni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×