eur:
394.23
usd:
370.28
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
A Borsod-Abaúj-Zemplén megye 06. számú országgyűlési egyéni választókerületében kitűzött időközi országgyűlési képviselő-választáson a külképviseleteken leadott szavazatokat tartalmazó urnák Budapesten a Nemzeti Választási Irodában 2020. október 15-én. Sértetlennek találta az urnákat ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB). A kijelölt tiszaújvárosi szavazatszámláló bizottság a voksokat 16-án számolja meg, de ezek érdemben már nem befolyásolják az eredményt. A voksolást Koncz Zsófia (Fidesz-KDNP) nyerte.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Újabb választáson ellőnőrizheti a Fidesz, hogy mennyire népszerű

Polgármestert és önkormányzati képviselőket választanak vasárnap a Tolna megyei Ozorán, ahol a korábbi képviselő-testület feloszlatta magát.

Az időközi választáson három polgármester-jelölt, az egyaránt független Tischler Csaba és Nagy Istvánné, valamint a Fidesz-KDNP jelöltje, Sümegi Gábor, a hat képviselői mandátumért 25 jelölt indul.

Pusztai Beáta, a helyi választási iroda vezetője az MTI-nek elmondta, az 1665 lakosú községben 1244-en szerepelnek a választói névjegyzékben.

A választást azért rendezik, mert a korábbi testület szeptember 13-án kimondta feloszlását.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×