eur:
379.07
usd:
348.71
bux:
0
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Tarlós István főpolgármester felszólal a Századvég Alapítvány Budapest címmel rendezett konferenciáján a második kerületi Haris Parkban 2019. szeptember 25-én.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Tarlós István megválik egy tisztségétől, meg is indokolta

Tarlós István megvált a MÁV-ban viselt igazgatótanácsi pozíciójától. December 31-ével mondott le Budapest volt főpolgármestere.

Mivel néhány hete kapta meg Tarlós István újabb öt évre a MÁV vezető testületébe szóló kinevezését, váratlannak tűnik a távozása, különösképpen azért, mert a most kezdődő minisztériumi átrendeződéssel egyidejűleg került napvilágra - világít rá a Blikk.

Tarlós István a Telexnek

családi okokkal

indokolta a lemondását, és azt mondta, távozásának semmi köze a miniszteri változáshoz, valamint ahhoz, hogy Lázár Jánoshoz kerül a közlekedési portfólió. Azt nyilatkozta, már november 3-án beadta lemondását, ami az év végével lép életbe.

Címlapról ajánljuk

Nem kell nyelvtudás, diploma vagy jogosítvány – megkönnyítik a németországi munkavállalást

A német kormány a bevándorlási szabályok szakaszos módosításával próbál megoldást találni a rendkívüli munkaerőhiányra. A Migrációkutató Intézet junior kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy az EU-tagállamok között nagy a verseny a harmadik országból érkező képzett munkavállalókért, a németek pedig jelentős kedvezményekkel akarnak kitűnni a többiek közül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. december 4. 07:38
×
×
×
×