eur:
389.77
usd:
362.79
bux:
68142.58
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Járművek az M0-s autóút déli szakaszán 2019. március 5-én. Április elején megkezdődik az autóút déli szektorának felújítása, az 1-es főút és az M5-ös sztráda közötti szakaszon új forgalmi rend lép életbe.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Vannak, akik építik a tereléseket, és vannak, akik szétzúzzák - videó

Sokkal jobban kellene figyelnünk a volán mögött.

Videót közölt a Magyar Közút arról, ahogy egy figyelmetlen sofőr szétzúzta a tereléseket az M0-s autóúton.

Ezeket a tereléseket akár több órán át is építik, céljuk, hogy az autóúton dolgozók biztonságban legyenek a későbbi munka közben.

Az autósok jellemzően figyelmetlenségből zúzzák szét ezeket.

Nemrég az M0-s autóúton és az M31-es autópályán a betontáblaelemek cseréjének idejére építettek ki dunakeszi szakemberek tereléseket. Az M31-esen a terelés csak egy órája volt a helyén, amikor a legbelső sávban egy autós nekiment a kihelyezett korlátozó elemeknek, ennek következtében rengeteg törmelék került az útra. Az M31-es eset után, egy nappal később az M0-son harminc percig bírta a terelés az elkészülte után, mivel egy autós hamarosan letarolta. Egy figyelmetlen sofőr itt a sávos terelőtáblákból négy darabot nullázott le - írja az Index.

A videót az Instagramon lehet megtekinteni, ITT.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 11:16
×
×
×
×