eur:
394.04
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Komjáthi Imre, az MSZP társelnöke beszédet mond, mellette Kunhalmi Ágnes társelnök a párt az 1956-os forradalom és szabadságharc 66. évfordulója alkalmából tartott ünnepi megemlékezésén Budapesten, Nagy Imre szobránál 2022. október 23-án.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Az MSZP sem biztos, hogy támogatja Karácsony Gergely újraindulását

Az új társelnök, Komjáthi Imre nem szeretné, ha kihasználnák pártját.

Nem biztos, hogy korábbi miniszterelnök-jelöltjük, Karácsony Gergely főpolgármesteri újrázását támogatni fogják 2024-ben – mondta Komjáthi Imre, az MSZP szombaton megválasztott társelnöke a Spirit FM műsorában.

„Senkinek a támogatása nem automatikus az MSZP oldaláról” – mondta a politikus, igaz, hozzátette, szerinte Budapest főpolgármestere kiváló teljesítményt nyújt válságos időszakban is. Arról is beszélt, ha lesz előválasztás, amit Karácsony Gergely nyer meg, akkor támogatni fogják, viszont mindenhol arra fognak törekedni, hogy szocialista jelöltet állítsanak.

Korábban az ellenzéki pártok vezetői közül több is jelezte, megfontolják, hogy saját jelöltet állítsanak a főpolgármesteri posztra, vagy ismét beálljanak-e Karácsony Gergely mögé.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×