eur:
389.13
usd:
363.06
bux:
68036.05
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Motoros rendőrök a gépjárműforgalom elől a hétvégére lezárt pesti alsó rakparton 2020. május 16-án. A rakpartot május 16-án hajnalban zárták le a gépjárműforgalom elől, a zárás feloldása másnap 23 óra körül várható. A rakpart használata során a koronavírus-járvány miatt meghozott általános szabályok mellett további előírásokat is be kell tartani, például a bicikliseknek 10 km/h-ás a megengedett legnagyobb sebesség.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Hihetetlen, miről árulkodik a motoros rendőrök fedélzeti kamerája

Nevelési céllal osztott meg érdekes videót a rendőrség.

A BRFK két motoros járőre mutatta meg, hogyan viselkednek a fővárosi autósok, ha szirénázó motoros rendőrt látnak. A jó és a rossz példákat is bemutatják a Facebookon megosztott videóban.

"Figyelem felsőfokon, együttműködés a négyzeten! Ezt kérik motoros kollégáink, amikor megkülönböztető jelzéssel haladnak. A motorosok egyébként is a közlekedés fokozottan veszélyeztetett résztvevői, a kék lámpa-sziréna használata sokak számára plusz stresszhelyzetet teremt, pedig higgadt cselekvéssel, józan belátással számukra is biztonságossá tehető a munkavégzés. Részetekről pár másodperc türelem, egy apró kormánymozdulat – nekünk ez már elég, hogy haladhassunk – írta a rendőrség a Facebook-oldalán közzétett videóhoz.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×