eur:
392.97
usd:
366.41
bux:
66861.19
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Bucsy Levente/Infostart

Péntek délután - Nagy változások lesznek az oktatásügyi tüntetés miatt a közlekedésben

A Budapesti Közlekedési Központ minden, jelenleg ismerhető részletet közölt.

Demonstráció miatt péntek délután és este a Hősök tere-Andrássy út-József Attila utca-Széchenyi István tér útvonalon korlátozásokra kell számítani, amelyek a közösségi közlekedést is érintik - hívta fel a figyelmet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A BKK közleménye szerint előreláthatólag 17 óra és 18.15 között szakaszosan és időszakosan lezárják a gépjárműforgalom elől az Andrássy utat, a József Attila utcát és a Széchenyi István teret.

A 105-ös és a 178-as buszok várhatóan 16.50 és 18.15 között módosított útvonalon, az Andrássy út helyett a Bajcsy-Zsilinszky út-Podmaniczky utca útvonalon járnak. Előreláthatólag 18 és 20 óra között (a József Attila utca és a Széchenyi István tér lezárásakor) a buszok a Kossuth Lajos utca-Astoria-Károly körút útvonalon járnak - írták.

A Dózsa György út Szondi utca és Benczúr utca közötti szakaszának lezárásakor - előreláthatólag 16.50 és 17.20 között - az érintett járatok terelve közlekednek: a 20E autóbusz a Dózsa György út helyett az Ajtósi Dürer sor-Hungária körút útvonalon; a 30-as, a 30A, a 230-as busz és a 79M trolibusz a Dózsa György út helyett a Városligeten keresztül, a Zichy Mihály út-Hermina út-Állatkerti körút útvonalon; a 75-ös trolibusz az Ajtósi Dürer sor-Hermina út-Állatkerti körút útvonalon jár.

A tüntetés idején a keresztirányú forgalmat a rendőrség szabályozza, ezért az M3-as metrópótló busz, a 4-es és a 6-os villamosok, a 9-es, a 15-ös, a 115-ös autóbuszok, a 70-es, a 72M, a 73-as, a 76-os és a 78-as trolibuszok közlekedésében is lehetnek fennakadások - közölte a BKK.

Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Május 8-án vezeti be a bankkártya használatánál már megszokott, de a bankszámláról indított internet- és mobilbanki átutalásoknál eddig nem létező, szabadon beállítható napi limitösszeget az OTP Bank. A lakossági ügyfelek számára nyújtott biztonsági szolgáltatás alapbeállítása a május 8-i induláskor napi 1 millió forint lesz, amit az ügyfelek saját igényeik szerint akár kisebb vagy nagyobb összegre is átállíthatnak az OTP MobilBankban - közölte a társaság.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×