eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pixabay

Megtalálták a Dunában a kutyakiképző férfi holttestét

A márianosztrai börtön munkatársa egyszer csak elmerült a vízben, és nem jött elő többé.

Holtan találták meg kedd délután Rácalmásnál, a Kis-Duna-ágban a büntetés-végrehajtás egyik munkatársát, aki hétfő délelőtt tűnt el kollégájával együtt, amikor szolgálati ebek kiképzését végezték - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A főkapitányság kommunikációs referense később közölte: azonosították az áldozatot, aki az idősebb, 34 éves férfi.

A rendőrségi közlemény szerint a férfi holttestét a tragédia helyszínén találták meg a rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai.

Pápai Eszter, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs referense elmondta, hogy a fiatalabb férfit még mindig keresik.

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) hétfőn közölte az MTI-vel, hogy eltűnt a büntetés-végrehajtás két munkatársa Rácalmás közelében a Kis-Duna-ághoz tartozó területen. Akkor azt írták: a Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézet és a Márianosztrai Fegyház és Börtön munkatársai szolgálati ebek kiképzését végezték, eközben eddig nem ismert okból elmerültek a vízben.

Kedd délelőtt a Terrorelhárítási Központ (TEK), amely a belügyminiszter kijelölése alapján a kutatást irányítja, arról adott tájékoztatást, hogy egyelőre nem eredményes a kutatás.

A közlemény szerint a speciális eszközök - a drón- és a szonártechnika - sem mutattak emberi életre utaló körülményt, ezért a víz alatti kutatást felfüggesztették.

Megjegyezték, a büntetés-végrehajtási szervezet, a rendő

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×