eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: pixabay

Gyakorlatozás közben estek a vízbe a kutyakiképzők

Teljes felszerelésben, mentőmellény nélkül borulhattak a vízbe, még mindig keresik őket.

A büntetés-végrehajtás két dolgozója, egy 29 és egy 34 éves férfi merült el Rácalmásnál a Kis-Dunában – értesült a 24.hu. Az egyik férfi kutyakiképzőként, a másik pedig kutyaoktatóként dolgozott.

A Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézet és a Márianosztrai Fegyház és Börtön munkatársai képezték ki a kutyákat Rácalmáson, amely során a két férfi eddig tisztázatlan okból elmerült a folyóban.

A Blikk arról írt, a két férfi teljes felszerelésben, bakancsban, bevetési ruhában, fegyverrel, bilinccsel együtt borult a vízbe. Mentőmellényt nem viseltek. A lap úgy tudja, kutyáikkal egy imitált fogolyszökés folyón végrehajtott keresését gyakorolták, amikor felborult a csónakjuk. A két szolgálati kutyának sikerült partra úsznia.

A két férfit nagy erőkkel keresik. Makula György bv. ezredes, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokság Kommunikációs Főosztályának vezetője a lapnak elmondta, bíznak abban, hogy a valahogyan sikerült partot érniük, és csak a kimerültség miatt nem tudták eddig felvenni a kapcsolatot a parancsnoksággal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×