eur:
395.75
usd:
368.7
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Nyitókép: Forrás: YouTube

Autókkal keresztbe állva akadályozta a forgalmat az Erzsébet hídon egy csoport – videó

Molinót is kitettek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjába hétfőn 8 óra körül érkezett bejelentés, hogy néhányan kocsikkal és egy molinóval keresztbe állva akadályozza a forgalmat az Erzsébet hídon – írja honlapján a rendőrség.

A rendőrök igazoltatják a csoport tagjait, és a gyülekezési jogról szóló 2018. évi LV. törvény rendelkezéseinek megsértése, valamint közlekedési szabálysértés miatt indítanak eljárást. Az intézkedés folyamatban van.

Egy YouTube-ra feltöltött videóból az derül ki, hogy Budaházy György mellett tüntetnek a résztvevők. A felvételekből az látszik, hogy a Buda felé vezető oldalt teljesen lezárták.

Ma húsz éve történt, hogy Budaházy György és társai lezárták az Erzsébet hidat az országgyűlési választások szavazatainak újraszámlálását követelve.

Karácsony Gergely főpolgármester fél tíz körül arról posztolt Facebook-oldalán, hogy a BRFK és Fővárosi Rendészeti Igazgatóság közösen eltávolította az autókat.

Illegális demonstráció állta el a forgalmat ma reggel az Erzsébet hídon reggel 8-tól. A résztvevők autóikkal komoly...

Posted by Karácsony Gergely on Monday, July 4, 2022

Címlapról ajánljuk
A politikai „kihalás” fenyegeti a torykat

A politikai „kihalás” fenyegeti a torykat

„Politikai kihalás” fenyegeti a brit Konzervatív pártot – így jellemezhető egy új közvélemény-kutatás, amely szerint az Egyesült Királyság kormányát adó erő parlamenti képviselete drámai módon visszaesik a július 4-i választások után.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Vegyes mozgásokkal indult a hét a tőzsdéken, az ázsiai piacokon nem alakult ki határozott irány, miután a befektetők egy sor friss gazdasági adatot értékeltek, beleérve az vártnál jobban alakuló kiskereskedelmi számokat, és a vártnál rosszabb ipari statisztikákat. A kedvezőtlen ázsiai hétindítás ellenére az európai piacokon pozitív felütéssel indult a nap a múlt heti lejtmenet után, bár a nyitástól távolodva elkezdett fogyni a lendület és délutánra vegyes mozgások alakultak ki. Az amerikai indexek emelkedtek, új történelmi csúcsok születtek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×