eur:
395.28
usd:
371.62
bux:
66259.85
2024. április 16. kedd Csongor
Skyline of Budapest with Liberty Bridge and Gellert Hill at day
Nyitókép: _ultraforma_/Getty Images

Filmforgatás lesz a Szabadság hídon - ezek a változások

A Krisztina körúton egymást érik majd a villamosok a hétvégén.

Filmforgatás miatt lezárják a Szabadság hidat a hétvégén ezért több villamos közlekedése változik - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A közlemény szerint szombaton és vasárnap a 47-es és a 48-as villamosok megváltozott útvonalon, a dél-budai végállomások és a Széll Kálmán tér között közlekednek, nem érintik a Fővám tér, a Kálvin tér, az Astoria és a Deák Ferenc tér megállót. Ezzel együtt mindkét irányban megállnak az 56A villamos Rudas Gyógyfürdő, Döbrentei tér, Dózsa György tér, Krisztina tér, Mikó utca és Déli pályaudvar megállóhelyén.

A 49-es villamos nem közlekedik.

Az N19-es nosztalgiavillamos a 19-es villamossal megegyezően a Móricz Zsigmond körtér és a Bécsi út/Vörösvári út között jár.

A BKK az utazóknak azt javasolja, hogy a Szabadság híd lezárása miatt Pest és Buda között a 4-es metrót, illetve a 7-es és a 133E autóbuszt használják. A Deák Ferenc tér és a Kálvin tér között az M3-as metrópótló, a 9-es autóbusz, valamint a 72M trolibusz segíti a közlekedést - tették hozzá.

Az utazás megtervezéséhez a BKK ajánlja a BudapestGO alkalmazás használatát, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár a jegyet, bérletet is meg lehet vásárolni az applikáció segítségével - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×