eur:
393.55
usd:
367.03
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: WXYZ-TV Detroit/YouTube

Gyerekruhákat akartak cserélni a benzinkúton, elszabadult a pokol – videó

Elképesztő pillanatokat rögzített a biztonsági kamera.

Egy Detroit közelében található benzinkúton történt bizarr eseményeket bemutató videó terjed a közösségi oldalakon.

A biztonsági kamerák által rögzített felvételen a következő látható: egy autó beáll egy másik mögé, az elsőből kiszáll egy nő, hátramegy a másik kocsihoz, aztán a hátsó autó sofőrje előremegy az első járműhöz, a két vezető hevesen vitatkozni kezd, talán egy köpésre is sor kerül, a párbeszédből szép lassan verekedés alakul ki, onnantól pedig elszabadul a pokol – foglalja össze tömören a 24.hu.

Az alább látható videóban – illetve történtekben – nem is az a legdurvább, hogy a nő letarolta a fél benzinkutat, majdnem elütött embereket, autókat rongált meg, először a kocsijával, majd egy baseball-ütővel, hanem, hogy a hírek szerint az autós rombolás során végig a hátsó ülésen ült egy héthónapos csecsemő.

Az eseménysorozat főszereplőjét, a 26 éves Ariyah Bennettet az eset után letartóztatták. A hírek szerint két nő eredetileg azért találkozott egymással az üzemanyagtöltő állomáson, hogy gyerekruhákat cseréljenek egymással.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×