eur:
393.83
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Ütközésben megsérült metrószerelvények a 3-as vonal Kőbánya-Kispest kihúzó szakaszán 2022. január 22-én. Az ütközés éjjel történt utasok által nem használt területen. Utasok nem voltak a szerelvényen, személyi sérülés nem történt.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Kisiklott metrószerelvény: újraindul a közlekedés a Nagyvárad tértől délre az M3-as vonalán

Hétfőtől hétköznapokon már csak a Nagyvárad tér és a Lehet tér között kell pótlóbuszra szállni az M3-as vonalán.

Hétfőtől hétköznapokon az M3-as metróvonal déli szakaszán újra a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest állomások között közlekednek a metrószerelvények – írja közleményében a Budapesti Közlekedési Központ.

Befejeződött a helyreállítás Kőbánya-Kispest kihúzó szakaszán, ahol 2022. január 21-én, péntek éjszaka baleset történt. A munkáknak köszönhetően hétfőn helyreáll a közlekedési rend az M3-as metróvonal déli szakaszán, a Határ út és Kőbánya-Kispest állomások között.

A vonalon az alábbiak szerint lehet utazni hétfő üzemkezdettől hétköznapokon:

  • Újpest-központ és a Lehel tér között metróval,
  • a Lehel tér és a Nagyvárad tér között az M3-as metrópótló autóbusszal,
  • a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest állomások között metróval.

Az utazás megtervezéséhez továbbra is érdemes a megújult, új funkciókkal bővült BKK FUTÁR alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×