eur:
389.71
usd:
363.92
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke nyilatkozik a párt eredményváró rendezvényén a Teleki Blanka utcai irodájuk előtt az EP-választás napján, 2019. május 26-án.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

95 körzetben gyűjti az ajánlásokat a Kutyapárt

Kovács Gergely szerint Márki-Zay Péter nem tett sokat azért az elmúlt három hónapban, hogy megszólítsa az ellenzéki szavazókat

Október végén 85 egyéni indulója van a Magyar Kétfarkú Kutyapártnak, de mára már 94 körzetben van meg a jelöltjük - mondta a szervezet társelnöke a Spirit FM Harcosok Klubja című műsorában.Kovács Gergely hozzátette, hogy ennyi kell ahhoz, hogy 71 helyen össze tudják gyűjteni az aláírásokat. Körülbelül 5 ezer passzivistájuk van jelenleg, de így is nehéz lesz az 50 ezer aláírást összegyűjteniük.

Úgy látja, Márki-Zay Péter nem tett sokat azért az elmúlt három hónapban, hogy megszólítsa az ellenzéki szavazókat.Úgy véli, kevés szavazót lehet megszólítani az ellenzék ígéreteivel.

Szerinte még most is nagyobb esély van Márki-Zayyal legyőzni Orbán Viktort, mint Dobrev Klárával. Karácsony Gergellyel az a baja, hogy zuglói polgármesterségénél az látszott, hogy nem tudta kordában tartani azokat, akik többet akartak keresni, mint amennyi jár nekik.

Kovács Gergely azt mondta: hisz abban, hogy Márki-Zay Péter egy esetleges győzelem után az esetleges korrupció ellen aktívan próbál majd fellépni.Arra a kérdésre, hogy mi az, amit a Kutyapárt tud és más nem, azt válaszolta: a korrupcióellenes küzdelemről nem sokat hallott még az ellenzéktől. Mint mondta, meg lehetne változtatni bizonyos törvényeket, hogy a jövőben nehezebben lehessen lopni, ezek leginkább átláthatósággal kapcsolatos dolgok.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×