eur:
394.91
usd:
371.5
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
A Samsung SDI gödi elektromos jármű akkumulátor gyárának főépülete Gödön 2017. május 29-én, a gyár nyitóünnepségének napján.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Elhunyt a gödi Samsung-gyárban megsérült munkás

A körülmények kivizsgálása jelenleg is folyamatban van, a vállalat együttműködik a hatóságokkal.

Meghalt a Samsung gödi gyárában balesetet szenvedett férfi – adta hírül a Magyar Narancs. Értesülésüket a Samsung SDI megerősített.

„Fájdalommal tudatjuk, hogy a november 3-án történt munkahelyi baleset következtében, kollégánk a kórházban életét vesztette. A baleset körülményeinek kivizsgálása jelenleg is folyamatban van. Cégünk maximálisan együttműködik az érintett hatóságokkal a baleset kivizsgálása során. Őszinte részvétünk kollégánk családjának, barátainak és szeretteinek” – írta a lap megkeresésére a vállalat PR-munkatársa.
– írta a lap megkeresésére a Samsung SDI PR-munkatársa, Bagoly Katinka.

A szerdai baleset után a lap kérdésére azt írta a sajtós, hogy kollégájukhoz perceken belül kiérkezett a telephelyen szolgáló mentőszolgálat, akik ellátták a sérület, majd azonnal kórházba szállították. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál röviddel később még azt közölte: a helyszínre egy esetkocsit riasztottak, és egy 30 év körüli férfit szállítottak kórházba a helyszíni ellátást követően súlyos sérülésekkel, de stabil állapotban – teszi hozzá a lap.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×