eur:
392.69
usd:
366.2
bux:
66815.95
2024. április 25. csütörtök Márk
Összeroncsolódott, menetrend szerint közlekedő 931-es éjszakai autóbusz a főváros VIII. kerületében, a Rákóczi út 15. számú ház előtt, ahol a gépjármű felhajtott a járdára és kidöntött egy fát 2021. március 21-én. A balesetben nem sérült meg senki.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Rákóczi úti fa vs. 931-es éjszakai busz – fotók

A busz volt az erősebb, de ebben az ütközetben mindenki vesztett.

Kidöntött egy fát a menetrend szerint közlekedő autóbusz Budapesten a VIII. kerületi Rákóczi úton.

A menetrend szerint közlekedő 931-es éjszakai autóbusz a Rákóczi út 15. számú ház előtt felhajtott a járdára és kidöntött egy fát. A balesetben nem sérült meg senki.

A baleset-info.hu azt írja, hogy a jármű az út menti korlátoknak, tábláknak, ütközött, majd kidöntött egy fát, ami az autóbusz alá szorult. Helyszíni információk szerint a sofőr hirtelen rosszullétre hivatkozott. Nem voltak a buszon utasok.

A mentési munkálatokat nehezítette, hogy a daru hevedere nem bírta elmozdítani pozíciójából az autóbuszt, így a katasztrófavédelem munkatársai feldarabolták a kidöntött fát, szétvágták a korlátokat annak érdekében, hogy a buszt vissza tudják helyezni az úttestre.

A műszaki mentést a fővárosi tűzoltók, valamint Budapesti Közlekedés Vállalat Zavarelhárító Szolgálata végezték.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×