eur:
387.73
usd:
357.62
bux:
68097.3
2024. május 17. péntek Paszkál
Nyitókép: Pixabay.com

Fontos tudnivalókkal jelentkezett a katasztrófavédelem

Sokakat érintő kérdésre adott választ a főigazgatóság a Facebook-oldalán.

Elkészítette és kiadta jövő évi sormunkatervét a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezete. A tizenhét megyét átfogó ellátási területen megyei bontásban, településenként látható, hol, melyik hónapban végzik kötelező tűzmegelőző munkájukat a kéményseprők.

A pontos időpontról tizenöt nappal a munkát megelőzően minden társasházi lakóközösség külön értesítőt kap – szól a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság bejegyzése.

A katasztrófavédelem honlapja mellett hamarosan egyre több önkormányzat weboldalán is olvasható az erről szóló tájékoztatás, hiszen a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezete december 4-én eljuttatta ezeket a terveket az ellátási területéhez tartozó valamennyi, a sormunkában érintett település polgármesteréhez.

Mikor jön a kéményseprő 2021-ben❓ Nézzétek meg a jövő évi sormunkatervet! Elkészítette és kiadta jövő évi...

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság2020. december 8., kedd

A katasztrófavédelem hangsúlyosan emlékeztet mindenkit: a kéményseprők nem érkeznek automatikusan minden házhoz. A családi házas kistelepüléseken és a városi egylakásos ingatlanokban élőket a tulajdonos hívása nyomán keresik fel. Nekik tehát időpontot kell egyeztetniük ahhoz, hogy a törvényben előírt gyakoriság szerint, ingyenesen felülvizsgálják náluk az ingatlan égéstermék-elvezetőit.

A 2021. évi sormunkaterv itt érhető el.

Címlapról ajánljuk

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×