eur:
393.48
usd:
364.45
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Védőmaszkot viselő ápoló fertőtleníti kezét, miután az izolációs teremben dolgozott a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított egyik osztályon az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben 2020. március 24-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Orvost "ébresztett" érkezésekor a Korányiban Orbán Viktor - videó

Az ügyeletes - 22 órája volt talpon ekkor - kerek helyzetjelentést adott, 12 covidos hely van még a Pulmonológiai Intézetben.

Péntek reggel 6.23-kor érkezett meg a Korányi kórházba Orbán Viktor miniszterelnök, a Pulmonológiai Intézetben tett látogatásról pedig el is készült a videó, meg is jelent a kormányfő Facebook-oldalán.

A felvételen látszik, amint Orbán Viktor testhőmérséklet-vizsgálaton esik át, majd egy igen álmos, több mint 22 órája talpon lévő orvost faggat a kórház védekezési állapotáról.

Kiderül, 40 koronavírusos beteg van a kórházban, és 12 szabad hely van még, a lélegeztetőgépek számával pedig "nem is volt probléma", csak azzal, hogy ki működtesse, de már ezt is megoldották.

A fiatal orvos úgy érzékeli, sokkal több beteg van és lesz is még, mert az emberek nem tartják be úgy a szabályokat, és "a korlátozások sem elég szigorúak".

Arról, hogy Orbán Viktor "ébresztette" az orvost a kórházban, a miniszterelnök a Kossuth rádiónak adott reggeli interjújában beszélt.

Videó itt:

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×