eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 21. vasárnap Konrád
Nyitókép: Forrás: Pexels.com

Pápa életébe is beletenyerelt a járvány

Már 163 karanténintézkedésre kényszerültek a hatóságok, a Petőfi Gimnázium és a városi tévé életét is felforgatja a koronavírus.

A Pápai Petőfi Sándor Gimnáziumban már négy koronavírusos esetről tudnak, az iskolában pedig 52-en nem lehetnek jelen karanténkötelezettség miatt - közölte a Pápa Városi Televízióval az intézmény igazgatója, Bognár Anita.

Mindegyikük tesztelése megtörtént, az eredmények folyamatosan érkeznek az iskola igazgatójához.

Az érintett tanulók digitális távoktatásban részesülnek - derült ki még a közlésből.

A dunántúli városból azonban nem ez az egyetlen rossz hír, ugyanis magát a Pápa Városi Televíziót is elérte a járvány, szerda délután egy munkatárs kapott értesítést arról, hogy pozitív lett a tesztje - derül ki az Infopapa.hu összeállításából.

A munkatársak szerda óta így home office-ból igyekeznek életben tartani a városi tévé adását, de pénteken és hétfőn nem tudják elkészíteni hírműsoraikat.

Pápán 31 fő esetében van hatályban zárlat, 15-re csökkent az elkülönítések száma és 117 pápai áll járványügyi megfigyelés alatt. Az elrendelt karanténok száma jelenleg összesen 163.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hatalmas támogatást kap Ukrajna, fontos megállapodást kötöttek az oroszok Kínával - Háborús híreink vasárnap

Hatalmas támogatást kap Ukrajna, fontos megállapodást kötöttek az oroszok Kínával - Háborús híreink vasárnap

Szombat este az amerikai képviselőház széleskörű támogatással, a republikánus keményvonalasok ellenkezése ellenére elfogadott egy 95 milliárd dolláros törvénycsomagot, amely többek között Ukrajnának nyújt 60 milliárd dollár feletti támogatást, ma a támogatás felsőházi elfogadásának fontosságát hangsúlyozta az ukrán államfő. Eközben Oroszország újonnan kinevezett haditengerészeti főnöke, Alekszandr Mojszejev tengernagy részt vesz egy nagyszabású katonai konferencián a szövetséges Kínában, ahol egyetértési és együttműködési memorandumot írt alá a kínai haditengerészet parancsnokával. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 21. 19:42
×
×
×
×