eur:
392.2
usd:
366.79
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Részlet Kálmán Imre Riviéra girl című darabjából az egykori Moulin Rouge helyén kialakított Kálmán Imre Teátrumot és a hozzátartozó Teátrum Cafét bemutató sajtótájékoztatón 2017. március 22-én. A hajdani Somossy Orfeumként alapított Moulin Rouge-t és a Budapesti Operettszínházat 1922 óta fal választotta el, amelyet most lebontottak.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Megjelent a koronavírus a Budapesti Operettszínházban

Elmaradnak az erre a hétre tervezett előadások, mert pozitív lett a koronavírus-tesztje az egyik művész hozzátartozójának, aki vendégként a színházban is járt.

A teátrum közleménye szerint a szükséges intézkedéseket azonnal megtették, az esetlegesen érintett művészek körében teszteléseket végeznek.

"Nagyon nehéz döntésre kényszerültünk, viszont nézőink, művészeink és munkatársaink biztonsága mindennél fontosabb, így a Budapesti Operettszínház szünetelteti előadásait a teszteredmények beérkezéséig" - írják a közleményben.

A jegyeket utalvány formájában visszaváltják, amelyet bármelyik előadásukra beválthatnak a nézők. Ehhez kérik, hogy a jegyet befényképezve küldjék meg az operett@operett.hu e-mail-címre. Az utalványok elektronikus úton vagy személyesen a szervezési osztályon vehetők át.

"Mindent megteszünk azért, hogy nézőinket és művészeinket kárpótolhassuk az elmaradt élményért. Ennek részleteiről a későbbiekben adunk tájékoztatást" - áll a közleményben.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×