eur:
393.8
usd:
367.6
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Menet közben borultak lángba a kamionon a kórházi ágyak - videó

Baltával és feszítővassal bontották szét a tűzoltók az izzó részeket.

Kigyulladt egy kórházi ágyakat szállító nyerges vontató hétfő reggel Fejér megyében. A Zámoly felől érkező kamion sofőrje Székesfehérvárra érve, a városhatárnál lévő körforgalomból kihajtva vette észre, hogy lángol a pótkocsi. Lehúzódott az út szélére, és még sikerült a traktor részt leválasztania a vontatmányról - számolt be az esetről a katasztrófavédelem a Facebook-oldalán.

A lángba borult pótkocsit a megyeszékhely hivatásos tűzoltói több vízsugárral oltották el. A munkálatokat nehezítette, hogy a rakomány műanyag és habszivacs részei a platón összeolvadtak és megkeményedtek, ezért az összeégett maradványokat bontóbaltával és feszítővassal emelték meg, bontották meg a tűzoltók a mélyebben beizzott részek teljes oltása érdekében.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×